23 sept: Jack Bottleneck en Johan Keus

Jack Bottleneck gemist op Glemmer??  Kom dan 23 september naar de Prins. 

 

Rauw, authentiek en muzikaal. De Friese Jack Bottleneck geeft aan deze woorden een eigen invulling met z’n eigenzinnige mix van Country, Blues en Americana. Met zijn karakteristieke rauwe stemgeluid, zijn diepgaande gitaarspel en een veelzijdig repertoire slaagt hij er, samen met zijn kompaan Johan Keus, telkens weer in het publiek te prikkelen, te verwonderen en te charmeren. Jack Bottleneck zet je tijdens z’n concerten in een krakende leunstoel op een Texaanse veranda, laat je meerijden in versleten koets door de woestijn en laat je smachten naar bier en whiskey…!!!

www.jackbottleneck.com

Datum:                       zaterdag 23 september 2017

Aanvang:                    20:30 uur

Locatie:                      HCR “De Prins”, Kerkstraat 1 in Makkum

Entree:                       Leden CPM 10 euro, niet-leden 15 euro

Voorverkoop bij Boekhandel Coufreur vanaf 9 september 2017

 

Foto:  Bob de Boer