Za. 3/3: Amsterdams Kleinkunst Festival (AFK)

De strijd om De Makkumer Publieksprijs. Op zaterdag 3 maart 2018 komt het Amsterdams Kleinkunst Festival voor de 10de keer naar Makkum. En deze keer opnieuw met 3 talentvolle cabaretiers, die meedoen de wedstrijd om de prestigieuze Wim Sonneveld-prijs 2018!!! In 2017 was winnares Lonneke Kort in Makkum te zien. Ook dit jaar mag het publiek zijn of haar stem laten gelden en de Makkumer Publieksprijs toekennen. De winnaar mag terug komen met een avondvullend programma. In Makkum zullen spelen: Marjolein Fokkema met Woeden Ken je dat gevoel dat alles precies loopt zoals het hoort? Marjolein ook niet. In haar voorstelling laat ze zien hoe alledaagse dingen met haar brein aan de haal gaan, of andersom. Over de liefde en andere dingen die mis gaan. Dat ze cynisch, rancuneus en obsessief zou zijn, zijn slechts geruchten. Michel & Tim met Wegens succes gestopt In Wegens Succes Gestopt serveren Tim Niehe en Michel Doodeman talloze absurdistische, snelle sketches over gekke types op een bedje van menselijk onvermogen. Een voorstelling over identiteit, verandering en Gerri Eickhof. Sanneke van der Meulen met Angstzweet In haar muzikale cabaretvoorstelling Angstzweet, gaat Sanneke de strijd aan met al haar angsten.   Aanvang: 20:00 uur (zaal open om 19:30 uur) Locatie: DG Kerk, Bleekstraat 11, Makkum Entree: Leden CPM 12,50 / niet-leden 17,50 Voorverkoop: Boekhandel Coufreur voor leden vanaf 19 februari 2018, voor niet-leden vanaf 26 februari 2018