Za. 21/4: De dames van Theaterzaken met “Alle kanten op”

Vanavond zouden De dames van Theaterzaken in Makkum optreden. Helaas kan deze voorstelling vanwege familieomstandigheden van een van de spelers niet doorgaan. Wij zullen kijken of we een nieuwe datum kunnen plannen en zullen u daar later over berichten. Als u bij Coufreur al een kaartje gehaald heeft, zou u dan even contact met ons willen opnemen via info@cultureelpodiummakkum.nl?   De dames van Theaterzaken zijn tja… niet jong, niet oud, niet dom, maar ook geen IQ van ja hoeveel kan je hebben? De dames van Theaterzaken zijn ongrijpbaar, hebben geen mening, waaien alle kanten op….. ‘t Is maar net wie er in de zaal zit en of het leuk wordt, hilarisch, ontroerend, of tegen het randje van wat kan. Twee actrices, één gastacteur, een pianist en slechts een paar attributen. Hún vragen én de suggesties van het publiek zorgen voor een avondvullende improvisatie-voorstelling. Aanvang: 20:00 uur Locatie: DG Kerk, Bleekstraat 11, Makkum Entree: Leden CPM 10,- / niet-leden 15,- Voorverkoop: Boekhandel Coufreur vanaf 7 april 2018