16/5: De enige echte Makkumer Pub Quiz!

Op 16 mei aanstaande is het weer zover! Vele malen gekopieerd, maar nooit overtroffen, de enige echte Makkumer Pub quiz! Onovertroffen qua deelname, moeilijkheid en prijzen. De winnaar krijgt echt eeuwige roem ... Het Cultureel Podium Makkum en Heerensociëtiet Eendragt presenteren met enige trots voor de 9de keer De Makkumer Pub quiz, met de speciale Makkum-ronde. Negen bloedstollend spannende ronden. Geluidsfragmenten, foto’s en vragen waarvan de antwoorden op het puntje van je tong liggen. Maar daar kom je natuurlijk op dat moment net niet op. De grote Makkumer Pub Quiz. Vorm een team van maximaal vijf personen en geef je op om die fantastische dinerbon van HCR De Prins te winnen. Opgave alleen via deze link. Aanvang: 19:30 uur Locatie: HCR “De Prins”, Kerkstraat 1 in Makkum Inleg per team (max 5 personen) 10 euro Maximaal 20 teams, dus wacht niet te lang met opgeven