Za 13-10: Debby Petter speelt In mijn hoofd

In haar vierde solovoorstelling speelt Debby Petter een vrouw die vertelt over haar man. Hij liegt. En dat doet hij niet zachtzinnig. Zijn halve leven is verzonnen. Misschien zelfs wel meer dan de helft. Het gaat niet om leugentjes om bestwil. Nee, echt het grote werk. Zij wil dat hij hulp zoekt. Hij wil dat ook. Maar doet hij dat ook? Ze wil hem niet kwijt. Waarom niet? Het antwoord op deze vraag is glashelder en onthutsend tegelijk. In mijn hoofd is na Ik ben er nogGaandeweg en Bed & Breakfast de vierde monoloog van Debby Petter. De regie is opnieuw in handen van Koen Wouterse. Debby maakt mooie, kleine juweeltjes. Van het begin tot het eind sleept ze je mee in een andere wereld. Precies zoals theater bedoeld is. tekst & spel: Debby Petter   |   regie: Koen Wouterse   |   www.debbypetter.nl    |   foto Bob Bronshoff   Datum: zaterdag 13 oktober 2018 Aanvang: 20:00 uur Locatie: DG Kerk, Bleekstraat 11 in Makkum Entree: Leden CPM 10 euro, niet-leden 15 euro Voorverkoop bij Speelsgoed, Els van  Zeumeren vanaf 29 september 2018  

Reserveren: