Biologisch koken met Djurre Veensma

--- let op: deze workshop stond gepland voor 11 januari. De nieuwe datum is: 25 janauri ---

Goede voornemens? Chef cuisinier Djurre Veensma zal op 11 januari een kookworkshop geven in woonzorgcentrum Avondrust. Hij zal je op deze namiddag een en ander bijbrengen op gebied van biologische producten afkomstig van het Friese land. Daarnaast zullen we gezamenlijk een aantal kleine gerechten klaarmaken die we tot slot (deels) kunnen nuttigen onder genot van een borrel in het restaurant van Avondrust.   Datum: vrijdag 11 januari 2019 Aanvang: 16:00 uur Locatie: Restaurant “Avondrust”, Kerkeburen 66 in Makkum Cursusleiding: Djurre Veensma Kosten: Leden CPM 12,50 euro en niet-leden 15 euro Deelname aan de kookworkshop geeft gratis toegang tot de lezing van Akkeliene Postema.  

Aanmelden: