do. 31-1: lezing Akkeliene Postema over voeding en duurzaamheid

Eten is een wezenlijk onderdeel van ons leven, maar wat stoppen we in onze mond? In Friesland wordt heerlijk eten geproduceerd, maar toch liggen de supermarkt schappen vol met producten van ver. Hoe is ons huidige landbouwbeleid tot stand gekomen en wat zijn de voor- en nadelen hiervan? Wat is de relatie is tussen voedsel en natuur? En is ons systeem opgewassen tegen de groeiende wereldbevolking? Dat zijn de vragen die in de lezing van Akkeliene Postema aan bod zullen komen.  Na de lezing gaan we met elkaar in gesprek over op welke manier je als consument invloed kan hebben op het voedselsysteem en je directe leefomgeving.   Datum: donderdag 31 januari 2019 Aanvang: 20:00 uur Locatie: HCR “De Prins”, Kerkstraat 1 in Makkum Entree: Leden CPM 5 euro, niet-leden 7,50 euro Voorverkoop bij Speelsgoed, Els van  Zeumeren vanaf 19 januari 2019  

Aanmelden: