za. 9 feb: Amsterdams Kleinkunst Festival (cabaret)

Het Amsterdams Kleinkunst Festival komt voor de 11de keer naar Makkum. En deze keer opnieuw met 3 talentvolle cabaretiers.   lisa Lisa Ostermann - Meedoen In Meedoen beschouwt Lisa manieren waarop mensen met elkaar mee proberen te doen. Die werken niet altijd, maar succes bestaat uit het aaneenrijgen van mislukkingen zonder het enthousiasme te verliezen. Je moet erin geloven, anders wordt het niks. (Zin één is van Lisa, zin twee is half van Lisa en half van Winston Churchill, zin drie is van Alles is Liefde.)   ma Meester Alex - Ben ik in één keer die gast Meester Alex is die gast met een baard en een hoed. Maar hij is ook die gast die kan dansen, die graag ontbijt met chipskruimels uit zijn onderbroek, die gedichtjes schrijft, die kan zingen, en die moeiteloos een achterwaartse flikflak doet. Zo’n gast. Hij is bovendien zo’n gast die kan rappen, waarbij hij zich laat begeleiden door Lucas Thijs met gitaar en zang. In de voorstelling Ben ik in één keer die gast heeft Alex het over de rollen die men in het leven aanneemt en de verwachtingen die daarbij horen. Hierin geeft hij op humoristische en soms verwarrende wijze een eigen kijk op dat wat men ‘ik’ noemt.   AKF_Halve-Finalisten-2019_EMMA-cAnne-van-Zantwijk_6-liggend EMMA - This is Y Je bent niemand, totdat iemand van je houdt. Je bent niemand totdat iemand om je geeft. Je bent niemand in de wereld, totdat anderen je zien, Tot een ander je bevestigt dat je leeft. This is Y is een muzikale zoektocht naar de identiteit van een nieuwe generatie. Een generatie die worstelt met de paradox van het erbij willen horen en het uniek willen zijn, en daarmee enkel lijkt te leven voor de bevestiging van anderen. Kunnen, en durven we nog echt authentiek te zijn?EMMA brengt een muzikale hunkering naar liefde, geborgenheid en verbinding. Generatie Y gevangen in close harmony.   Ook dit jaar mag het publiek de Makkumer Publieksprijs toekennen. De winnaar mag terug komen met een avondvullend programma.   Datum: zaterdag 9 februari , 20:00 uur (zaal open om 19:30 uur) Locatie: DG Kerk, Bleekstraat 11 in Makkum Entree: Leden CPM 12,50 euro, niet-leden 17,50 euro, voorverkoop bij Speelsgoed, Els van  Zeumeren  

Reserveren: