Za 2-3: Stand-up comedy met Tobi Kooiman & Felix Heezemans

De winnaar van de Makkumer Publieksprijs 2017 keert terug, in een dubbelprogramma. Tobi Kooiman, cabaretier en wiskundige, doet verwoede pogingen om zijn logica toe te passen op het leven. Als je benieuwd bent waarom dat meestal tevergeefs is, is er maar één optie: kom naar hem kijken en luisteren. Hij heeft de grootste grapdichtheid op een avond! Felix Heezemans is een stand-up comedian met misschien wel een ongezonde dosis irritatie over dat wat op zijn pad verschijnt – of het nou gaat om rucola of vervelende telefoongesprekken – maar niemand weet zijn  boosheid met zoveel humor te verwoorden als hij.   Tobi kent de weg, zoals je kunt zien in dit filmpje:   Datum: zaterdag 2 maart 2019 Aanvang: 20:00 uur Locatie: DG Kerk, Bleekstraat 11 in Makkum Entree: Leden CPM 10 euro, niet-leden 15 euro, voorverkoop bij Speelsgoed, Els van  Zeumeren  

Reserveren: