za. 25/5 The Blues Brothers in Buitenbioscoop Makkum

8511130059_3a014b8621_nOp zaterdagavond 25 mei organiseert het Cultureel Podium Makkum, in samenwerking met Makkum aantrekkelijk Duurzaam,  de allereerste buitenbioscoop van Makkum. De natuurspeelplaats is in de afgelopen tijd flink onder handen genomen door de vrijwilligers van MaD én, zoals u in de vorige Belboei heeft kunnen lezen, in samenwerking met jongeren die het landje ook graag bezoeken. Deze avond is de officiële afsluiter van het seizoen. Het CPM is in september vorig jaar gestart met een zeer bijzonder optreden van de Makkumer Blues Brothers in het Kasteeltje. Om de cirkel rond te maken zal op zaterdag 25 mei de film The Blues Brothers te zien zijn tijdens de buitenbioscoop. Actie, humor en heel veel lekkere muziek, maken deze vrolijke film uitermate geschikt om vanaf een klapstoeltje of kleedje met zelf meegebrachte versnaperingen met vrienden en familie te komen bekijken. Dansen mag! Bezoekers komen via het pad tussen de tennisbaan en het kaatsveld bij de ingang van de Natuurspeelplaats. Toiletvoorzieningen zijn aanwezig. Drankjes en hapjes worden door de bezoekers zelf meegenomen, als ook iets om op te zitten. Iedereen ruimt zijn eigen afval op (er zullen afvalbakken zijn). Bij slecht weer wijken we uit naar het MFC, dit zal het CPM indien nodig uiterlijk 2 dagen van te voren communiceren via de website en via facebook. Neem je eigen picknickkleed of strandstoel mee, een volle koelbox of picknickmand en geniet met familie en vrienden van een fijne film in de open lucht ergens in Makkum. Mocht het weer het niet toelaten, dan wordt de film in een binnenlocatie vertoond.   Datum: zaterdag 25 mei 2019 Aanvang: 20:00 uur Locatie: natuurspeelplaats (voormalige fietscrossbaan) Vanaf 15 mei zijn kaartjes a 4,00 te koop bij Speelsgoed aan de Markt te Makkum. Online gereserveerde kaartjes als ook aan “de deur” 5,00. Let op, er is geen pin!

Reserveren: