zo. 16 juni Workshop tuinfotografie & high tea

MINI WORKSHOP TUINFOTOGRAFIE met HIGH TEA htOp zondag 16 juni wordt er een eenvoudige workshop tuinfotografie georganiseerd in de prachtige tuin van Natuurboerderij `it Kolkje`. Onder leiding van Laura van de Wiel wordt u een boeiende middag vol tips voor mooie foto´s aangeboden. Daarnaast wordt er een High Tea geserveerd. Zowel beginners als gevorderden zijn van harte welkom. Er wordt geen technisch verhaal gehouden, in deze workshop gaat het met name om het belang van goed en bewust kijken. Wat vind jij mooi, waar valt je oog op, wat maakt een foto spannend of boeiend  en hoe creëer je diepte. Bezoekers nemen zelf het materiaal mee: camera,  zo mogelijk een telelens en eventueel een statief. Foto´s maken met de telefoon kan uiteraard ook; met een mobieltje is meer mogelijk dan verwacht, zeker als deze een tele functie heeft (mocht hij dat niet hebben, geen enkel probleem). De tuin van Iris en Douwe leent zich er bij uitstek voor om prachtige doorkijkjes of romantische plekjes te fotograferen. Ook is er aandacht voor het heel dichtbij halen van een onderwerp door bijvoorbeeld beplanting heen. Er bloeien vele mooie planten en bloemen , dus aan onderwerpen geen gebrek.   LET OP! Bij heel slecht weer gaat de workshop niet door.  Als het een klein beetje regent of miezert kan er wel gefotografeerd worden. Zondag 16 juni om 14:30 - 17:00 It Kolkje, Veldreed 2 in Skuzum ( let op: bereikbaar via Papiermolenstreek 1 te Makkum!) CPM leden 10,00 / Niet leden 12,50 Maximaal 12 deelnemers, vol is vol  

Aanmelden: