Za 14 sept: Comedytunes comedynight

… want er valt nooit genoeg te lachen!

Een avond genieten van een flink dosis humor, door ontspannen op een stoel te zitten! Op een Comedytunes comedynight zie je altijd drie van de beste comedians van Nederland en een MC die de avond aan elkaar praat. De comedians vertellen in hoog tempo de meest absurde en hilarische verhalen. Je zult merken dat je begin te ontspannen, lachen en dat stresshormonen verdwijnen. Gun jezelf die volle tank endorfine en dat frisse en energieke gevoel. Deze avond zie je de volgende comedians in de line-up: Wouter Monden, Vincent Geers, Hassan El Rahaui en Ronald Smink

Aanvang: 20:00 uur

Locatie: DG Kerk, Bleekstraat 11, Makkum

Entree: Leden CPM 10 euro, niet-leden 15 euro

Voorverkoop: bij Speelsgoed, Els van Zeumeren vanaf 31 augustus 2019

 

 

Meer weten? Kijk op de site: https://comedytunes.nl/

 

Reserveren: