Za. 19 okt: Matroesjka met Brainwash (cabaret)

matroesjka BWMATROESJKA (Lisa Loeb en Janneke Rinzema) is hét technocabaretduo van Nederland. Technocabaret? Ja, dikke beats met harde grappen, dus. Ze zappen moeiteloos van typetje naar typetje in vlijmscherpe sketches en zingen onderweg de longen uit hun lijf. In 2014 wonnen ze op beestachtige wijze de Publieksprijs op het Amsterdams Kleinkunst Festival. En met het nummer #Imalive werden zij genomineerd voor de Annie MG Schmidtprijs, de prijs voor het beste theaterlied. Matroesjka is te zien met haar nieuwe voorstelling BRAINWASH, in de regie van Titus Tiel Groenestege en met kostuums van niemand minder dan Bas Kosters! BRAINWASH is getipt als cultureel hoogtepunt van 2018 door NRC Handelsblad! Aanvang: 20:00 uur Locatie: DG Kerk, Bleekstraat 11, Makkum Entree: Leden CPM 10 euro, niet-leden 15 euro Voorverkoop: bij Speelsgoed, Els van Zeumeren vanaf 5 oktober 2019  

Reserveren: