Za. 9-11: Rock & Roll met HayFever

LET OP - UPDATE ZAT 9 NOV: OPTREDEN GAAT NIET DOOR... Vanavond zou HayFever spelen in De Zwaan. Helaas is de zanger zijn stem kwijt. Vandaag is er hard gewerkt om vervanging te regelen, echter dit is niet gelukt. Er is dus helaas geen andere keuze dan het optreden niet door te laten gaan. We zoeken met de band naar een nieuwe datum en zullen daar als we nieuws hebben over berichten. Zou je dit bericht willen doorsturen aan mensen die mogelijk vanavond zouden komen? In samenwerking met De Zwaan, organiseert het Cultureel Podium Makkum op zaterdag 9 november een dampend avondje Rock ’n Roll met de band HayFever. Heerlijk met zijn allen los gaan op herkenbare muziek. Het zal een moeilijke opgave zijn om de voeten in bedwang te houden en stil te blijven staan. Hayfever brengt een ode aan de swingende jaren '50 Rock&Roll en hippe jaren '60 beat muziek. Dit zorgt voor een gevarieerd repertoire waarbij de grootste hits worden gespeeld.  Liedjes van Elvis Presley, Chuck Berry, The Beatles, The Rolling Stones, CCR en nog veel meer passeren de revue. In stijl komen is leuk, maar zeker niet verplicht. Zaterdag 9 november, 21:00 De Zwaan, Plein 1 te Makkum Tussen 20:30 en 21:00 gratis, daarna € 5,00