10-1-’20 Koken zonder zakjes

--- het is niet meer mogelijk om je aan te melden voor deze workshop --- Kookatelier Zuiderzee is in 2017 opgericht door kok Pieter Hubregtse. Pieter koos na een loopbaan als bedrijfskundige voor zijn liefde voor eten en koken. Hij richtte in 2005 in Amsterdam zijn bedrijf Kamerkook op [www.kamerkook.nl]. De liefde bracht hem naar Gaast waar hij nu met Kookatelier Zuiderzee is gestart als privé kok aan huis en als cateraar. Koken zonder zakjes? Volgens onze ervaren chef Pieter is dit helemaal niet zo moeilijk. Onder het genot van een wijntje legt Pieter uit wat we standaard in huis zouden moeten hebben om ons goed en gemakkelijk te kunnen redden zonder zakjes. Daarna gaan we aan de slag en maken we allemaal een leuk gerechtje, die we na het harde werken heerlijk gezamenlijk gaan nuttigen in de kantine. Aanvang: 16:00 uur Locatie: Restaurant Avondrust, Kerkeburen 66 Entree: Leden CPM 10 euro, niet-leden 15 euro