Za. 14-3 Leks: “De weg” (muziektheater)

--- Let op: De voorstelling op zaterdag 14 maart gaat niet door vanwege de huidige situatie en zal op een ander moment plaatsvinden... ---

De Weg vertelt het aangrijpende verhaal van Ekaterina Levental over haar vlucht uit de voormalige Sovjet Unie. Een verhaal over afwijzing, verlies, veerkracht en hoop, gezien door de ogen van een tiener. Prachtige muziek illustreert in dit soloconcert de emotionele kant van de vlucht. n deze persoonlijke muziektheatervoorstelling neemt zangeres en harpiste Ekaterina Levental het publiek mee op de weg die zij als tiener aflegde. Die weg, door verschillende landen, begon in Tasjkent toen zij en haar familie na het uiteenvallen van de Sovjet- Unie niet in Oezbekistan konden blijven door oplaaiend antisemitisme. Ekaterina speelt harp, zingt, danst en vertelt over haar afkomst en hoe die van de ene op de andere dag bepalend werd in het alledaagse leven.

Aanvang: 20:00 uur

Locatie: DG Kerk, Bleekstraat 11, Makkum

Entree: 15 euro, leden 10 euro

Voorverkoop: bij Speelsgoed

Reserveren: