Einde seizoen

Beste cultuurliefhebbers,

Het Cultureel Podium Makkum had nog een aantal activiteiten in de planning van het seizoen 2019/2020.

Maar jullie begrijpen, dat door de maatregelen vanwege de corona-crisis we hebben moeten besluiten om al onze activiteiten voor de rest van dit seizoen te schrappen. Dus: Makkum Unplugged, Lach-workshop, LEKS en Yn’e Golle 2.0 gaan niet door.

We proberen om deze activiteiten/voorstellingen zoveel mogelijk door te schuiven naar het nieuwe seizoen 2020/2021. Dat is beter voor de artiesten die we vastgelegd hadden, maar ook voor jullie als bezoekers, die misschien veel zin hadden om er naar toe te gaan/mee te doen.

Zoals iedereen, hopen ook wij, dat we rond de zomer verlost zijn van het corona-virus en dat dan het normale leven, ook het culturele leven, weer kan worden opgepakt.

Het Cultureel Podium Makkum zal in ieder geval eind augustus het programma voor het seizoen 2020/2021 presenteren en bij iedereen thuis bezorgen.

Tot die tijd wensen we iedereen een goede gezondheid, pas op jezelf en je familie, vrienden en medemensen. Hou je zoveel mogelijk aan de maatregelen en volg de informatie van RIVM en GGD.

Het bestuur van Cultureel Podium Makkum