Op naar het nieuwe seizoen

Zoals je weet hebben we door het corona-virus onze laatste activiteiten van het seizoen 2019/2020 moeten afgelasten.

Intussen zijn we begonnen met ons programma voor het komende seizoen 2020/2021. En dat is nog lastig genoeg, immers: kunnen we er op vertrouwen dat de corona-maatregelen dan zover versoepeld zijn, dat we weer een volle DG-kerk kunnen krijgen? Of blijven we het hele seizoen “last” houden van de 1,5 meter maatregel?
We zijn voorzichtig aan het plannen en hopen dat we begin 2021 weer volle zalen kunnen trekken.

Gelukkig heeft het Cultureel Podium Makkum financieel niet veel last van het corona-virus. We hebben minder inkomsten, maar ook minder uitgaven. We proberen zo veel mogelijk de activiteiten die dit seizoen niet door konden gaan, het volgend seizoen opnieuw in te plannen. Gelukkig zijn ook de meeste artiesten volgend seizoen weer beschikbaar.

Vaste basis voor ons als bestuur is de steun van onze leden. Door je deelname aan onze activiteiten, blijven we enthousiast doorgaan met het organiseren van culturele activiteiten in Makkum. We hopen het afgekapte seizoen ruimschoots goed te maken in het komende seizoen en de jaren daarna.

Dank voor je blijvende steun.

We hopen eind augustus a.s. het programma 2020/2021 weer huis aan huis te kunnen verspreiden. De start van het seizoen is de algemene ledenvergadering op 10 september 2020. Voor het bijwonen van de ledenvergadering is aanmelding noodzakelijk, zodat wij de RIVM-regels kunnen blijven volgen. Aanmelden kan via de website.