Zo 26-6 Yn’e Golle (minifestival)

Cultureel Podium Makkum organiseert met veel plezier op zondagmiddag 26 juni als laatste activiteit van hun seizoen: Yn’e Golle. Een minifestival dat plaatsvindt in de (hooi)schuren van 3 boerderijen rondom Makkum. De bezoekers worden verdeeld in 3 groepen en stappen vanaf het Plein in Makkum op de fiets, om met behulp van een routebeschrijving naar de eerste Golle te rijden. Op elke locatie worden de mensen getrakteerd op een verrassende activiteit. Het leuke is, dat zij van tevoren niet weten wat ze te zien zullen krijgen. Elke voorstelling duurt ongeveer 30 minuten, waarna de groepen zich verplaatsen naar de volgende locatie.

Aan het eind van de middag, rond 16:45, is er een gezamenlijke afsluiting op het Plein in Makkum, met een vrolijk muzikaal optreden van de dames van de Flageolettes. Iedereen is daarbij van harte uitgenodigd, ook mensen die niet hebben meegedaan aan Yn’e Golle!

Zin om verrast te worden op bijzondere plekken?! Geef je snel op of koop vanaf 13 juni je toegangskaartje bij SpeElsgoed, Markt 12 Makkum

Toegang: 10,00 leden / 15,00 niet leden. (Toegang is inclusief een drankje bij Pand 1738 tijdens de Flageolettes en wat lekkers voor onderweg). Vanaf 13:30 verzamelen op het Plein bij Pand 1738