Zo 11 juni: Ier en Betiid

— UPDATE: er kan niet meer gereserveerd worden, de groep zit vol —

Ier en Betiid op paad in Makkum

De uitsmijter van het seizoen: op zondag 11 juni staan de gasten van deze activiteit van Cultureel Podium Makkum vroeg op. De bedoeling is rond zonsopkomst (5 uur, half zes) op pad te gaan voor een wandeling vol verrassingen in en om Makkum. Wat er onderweg allemaal precies gebeurt, houden we goed geheim. Maar deelnemers worden getrakteerd op bijzondere ontmoetingen, dat staat vast. De wandeling gaat met name over onverharde wegen en door weilanden en is tussen de 6 en 7 kilometer lang. Hier en daar moet er over een hek worden geklommen. Aan het einde wacht er een gezamenlijk ontbijt om gezellig na te praten en de ochtend mee af te sluiten.

Er kunnen maximaal 40 wandelaars mee, dus geef je snel op. Kosten 15,00 pp (leden CPM 10,00)