De Grens

De Grens is het vervolg op de succesvolle voorstelling De Weg, die vorig jaar al in Makkum te zien was. Daarin vertelde zangeres en harpiste Ekaterina Levental over haar vlucht uit de voormalige Sovjet Unie. Een weg die eindigt in een veilig politiebureau op de Wallen in Amsterdam. De Grens begint daar, waar De Weg eindigt.

In een indrukwekkende one-woman show vertelt ze over haar zoektocht naar een nieuwe identiteit in diverse opvangkampen. We zien Nederland door de ogen van een buitenstaander, met veel humor en begrip. Ekaterina laat op ontroerende en confronterende wijze zien hoe het leven is in een niemandsland, als enkel de hoop nog rest.

Een jonge vrouw, die vecht voor haar bestaansrecht, dwars door grenzen, voorbij het oordeel. De Grens vertelt je een waargebeurd en hoopvol verhaal, opgetekend aan de rand van Nederland, met humor en prachtige muziek.

Zaterdag 13 mei, 20:00 DG kerkje Bleekstraat 11. Entree 15,00 (eden CPM 10,00)

Kaartjes bij Blom Yníen. Online reserveren kan hier.