2-10: Cabaret: Soundos -comeback kid

Let op: voor de toegang tot de locatie is er een coronacheck … Op deze site van de overheid vind je meer informatie.

  • Datum: zaterdag 2 oktober 2021
  • Aanvang: 20:00 uur
  • Locatie: Van Doniakerk, Kerkeburen Makkum
  • Kosten: Leden CPM 10,00 euro, niet-leden 15,00 euro
  • Voorverkoop bij Speelsgoed, Els van Zeumeren vanaf 18 september 2021

You love her or you hate her! Maar niemand kan om haar heen. ‘Soundos is een krachtige persoonlijkheid, wen er maar aan’ schreef NRC. Dus daar is ze weer: Soundos El Ahmadi. Comedian. Actrice. Covergirl. Tafeldame. Roastkoningin. Luis in de pels van racisten en populisten. Dictator van haar eigen Instagram. Finalist van Wie is de mol en Expeditie Robinson. De eerste Nederlandse vrouw met een Netflix Special. Harder werken, zichzelf blijven en nóg beter worden, dat is wat ze doet. Vallen en weer opstaan. Altijd. En ze gaat met twee middelvingers in de lucht door het leven. 

​Na haar door het publiek en de pers hooggewaardeerde voorstelling Niets te verliezen komt Soundos terug naar het theater met Comeback Kid. En geef het maar gewoon toe: You love her!
 

Cabaretier Soundos El Ahmadi is al meer dan 10 jaar lid van het bekende gezelschap Comedytrain en draait al jaren met succes mee in de cabaretwereld. Na de voorstellingen Soundos AangenaamEr is geen Plan B, Geboren Met Ervaring en Niets te verliezen staat ze aankomend theaterseizoen met Comeback Kid op de planken!

En dat is ze. Soms valt ze, maar staat dan vervolgens weer zelfverzekerder op dan ervoor. Hard werken, kneiterhard werken en dan beter worden. En altijd met twee opgestoken middelvingers door het leven. Schijt hebben aan alles. Keihard, maar goudeerlijk. Dat is Soundos ten voeten uit.