12-2 Amsterdams Kleinkunst Festival

Cultureel Podium Makkum presenteert met blijheid en trots de terugkeer van de “halve finalisten tour Amsterdams Kleinkunst Festival”!

Op zaterdag 12 februari komen 3 van de 6 overgebleven halve finalisten van het AKF naar Makkum. Voor de 13e keer is het kerkje aan de Bleekstraat het podium voor de strijd om de felbegeerde Makkumer Publieksprijs. Op het podium ziet u Alexander Weeber, Collin Edson en Job Römer. Kom deze aanstormende kleinkunst talenten bekijken en laat uw stem gelden. Voor meer informatie: www.amsterdamskleinkunstfestival.nl   en www.cultureelpodiummakkum.nl

Let op: omdat we ons moeten houden aan de geldende maatregelen rondom COVID, is een corona toegangsbewijs noodzakelijk middels een QR code en kunnen wij maximaal 40 gasten ontvangen om aan de anderhalve meter te kunnen voldoen. De kaarten worden exclusief bij SpeElsgoed aan de Markt in Makkum verkocht vanaf zaterdag 29 januari. Op is op!

Zaterdag 12 februari 20:00 (zaal open 19:30), DG Kerk, Bleekstraat 11 Makkum

CPM leden 10,00, niet leden 15,00.

ALEXANDER WEEBER “DE LAATGEBORENE’

In zijn relatief korte bestaan op deze aarde ontwikkelde Alexander al de nodige liefhebberijen. Echter, liefhebberijen alleen zijn niet genoeg in een mensenleven en de stap naar het theater is noodzakelijk gebleken. De mens bestaat bij de connectie met de ándere mens. Alexander kan dan ook niet wachten om u te ontmoeten en van zijn leven deelgenoot te maken.

Collin Edson: “Tata Stima”

In de voorstelling TATA STIMA gaat Collin Edson om met het thema identiteit en verlies. Zijn voorstelling is een viering van het leven maar ook een ode aan zijn vader. In het middelpunt staat het leven en aanwezig zijn in het het nu. Wie zijn wij, wie ben ik, wat laat je achter en wat laten wij achter?

JOB RÖMER “HET BOEK JOB”

In Het Boek Job vertelt Job Römer het bijbel verhaal van Job, de vrome volgeling van God van wie alles af wordt gepakt als test van zijn geloof. Wat volgt is een verhaal over verwachtingen en overtuigingen. En de vraag of geloof wel waarde heeft als het niet leidt tot handelen. En ja, u heeft het goed gezien, ze heten allebei Job. Maar dat is waar de overeenkomsten ophouden. Waarschijnlijk. Er wordt nog aan geschreven. Luister, het is ook niet leuk om alles hier te verklappen, toch? Ga nou maar gewoon kijken. Hij heeft er heel erg zijn best op gedaan.