Za 9-4 Zea (Arnold de Boer) & Tsead Bruinja

Deze avond treden Arnold de Boer (Zea) en Tsead Bruinja op. Voor Zea is dit optreden de start van een tour door Friesland om zijn nieuwe album te presenteren. Arnold is de zoon van Feddie de Boer. Opgegroeid in Makkum, maar nu al jaren woonachtig in Amsterdam. Zea is zijn solo-project. In 2017 bracht Zea het album “Moarn gean ik dea” uit, eind 2021 komt het nieuwe album uit: “Witst noch dat d’r neat wie”. Tsead Bruinja komt uit Rinsumageest, is dichter en woonachtig te Amsterdam. In 2019 en 2020 was hij Dichter des Vaderlands. Zijn meest recente bundel is “Springtij – gedichten over het leven met TBS“.

Over Zea werd eind maart een Fryslân Doc uitgezonden (ook via de NPO). Deze is hier terug te zien.

  • Datum: zaterdag 9 april 2022
  • Aanvang: 20:00 uur
  • Locatie: DG Kerk, Bleekstraat 11 in Makkum
  • Entree: Leden CPM 10,00 euro, niet-leden 15,00 euro
  • Voorverkoop bij Speelsgoed, Els van Zeumeren vanaf 10 januari 2021

Reserveren kan hier.